Als kind groeide ik op in het mooie Drenthe en een groot gedeelte van mijn vrienden woonde op de boerderij. Elke keer dat ik hier kwam fascineerde ik mij over de grote hoeveelheden aardappels die op een berg lagen bij de boerderij. Niet geheel verassend stond in die tijd bij ons thuis ook vaak een vorm van aardappels op het menu. Toen ik wat ouder werd begon ik steeds beter te begrijpen dat de aardappel de basis vormt van veel meer producten die we eten en dat het niet alleen maar naar voren komt bij een standaard ‘AVG’ maaltijd.

Ik heb in de afgelopen jaren met veel mensen uit mijn directe omgeving mogen spreken over de aardappel en ben inmiddels veel te weten gekomen over dit product. Op Aardappelkoken.eu deel ik een aantal heerlijke aardappelrecepten en daarnaast vind je een aantal concrete tips en tricks als het gaat het om bereiden, bewaren en zelf kweken van aardappels.

Heb je wellicht een vraag over de informatie die je ziet op de website? Of wil je simpelweg in contact komen om het eens te hebben over bepaalde aardappelrecepten? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.